1. När jag tagit mig förbi en grind som nästan inte gick att öppna. Försökte klättra över fårnätet, men det gick naturligtvis inte. Blev bara bränd av alla nässlor. Går vidare men tycker det ser risigt ut, men är det en led.
2. Vänder om och hittar markeringarna, så nu är jag på rätt spår igen.
3. Någon har kladdat på skylten, tänker jag och går vidare en bra bit. Ser ingen markering. Får förklarat av en hundtjej var leden svänger. Inser att inte någon kladdat ett kryss, det är en markering att leden inte går vidare här.
4. Här i gräset gömmer sig pilen.
5. Har gått över träd som blåst ner, svårt att hitta var leden går. Efter lite sökande och blodiga rivmärkenpå benen hittar jag rätt. Så kommer jag till den här fina bron.
6. Sen lite historia. Har ännu inte fattat att jag inte är där jag tror jag ska vara. På väg till en stig till en vacker sjö. Det tar någon kilometer innan jag fattar. Vänder då och söker upp Sissas stuga.
7. Sätter upp hammocken.
8. Äter en ganska äcklig potatis och lökgryta. Sen vet ni resten.
9. Det gick mycket fortare att komma hem. De gånger jag gick fel var bara att jag slapp omvägar förbi träd som blåst ner och brännässlor vid grind. Sen ett skönt bad i Osbysjön. Är nöjd och glad över en lyckad tur.